TILAA ASIANTUNTIJA

Opastamme kaiken ikäisiä rintojen omatarkkailussa - kutsu meidät kylään jäseniltaan, vapaa-ajan harrastusryhmään tai muodollisempiin tilaisuuksiin! 

Toimimme rintojen, rintasyövän varhaistoteamisen ja rintojen omatarkkailun asiantuntijoina. Oletko järjestämässä tapahtumaa, jossa on aiheena rinnat, rintojen terveys, rintasyöpä tai rintojen omatarkkailu? Kutsu meidät vieraaksi tapahtumaasi, kysy vinkkejä mahdollisista asiasisällöistä ja tulokulmista tai tilaa materiaaliamme jakoon.

Rintojen omatarkkailun opastustilaisuus syventää osallistujien perustietoa rintasyövästä ja opettaa rintojen omatarkkailutekniikan. Opastus soveltuu hyvin myös työpaikan tyky- tai hyvinvointipäiviin, ja se suunnitellaan osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Opastustilaisuuden pitää yhdistyksen koulutettu vapaaehtoinen.

Opastustilaisuuden (1h) vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä. Opastustilaisuus on maksuton, mutta tilaaja vastaa tilaisuuden järjestämisestä, markkinoinnista ja mahdollisesta tilavuokrasta.

Lisätiedot info@tunnerintasi.fi!


Tilaa opastus