Liity jäseneksi

Voit liittyä Tunne rintasi ry:n jäseneksi täyttämällä oheisen liittymislomakkeen. Jäsenenä pääset vaikuttamaanTunne rintasi ry:n toimintaa sekä voit hakea mukaan yhdityksen hallitukseen tai toimikuntiin. Tuet samalla arvokasta työtä rintasyövän varhaistoteamisen edistämisessä ja omatarkkailun opastamisessa. Lähetämme jäsenmaksun maksuohjeet sähköpostilla. 

Jäsenmaksu on henkilöjäseniltä 25€/vuosi. Alennettu jäsenmaksu 10€/vuosi koskee opiskelijoita, työttömiä tai muutoin pienituloisia. Kannattajajäseneksi voi liittyä 50€/vuosi. Myös rekisteröidyt yhdistykset ja erilaiset yhteisöt sekä yritykset, jotka hyväsyvät Tunne rintasi ry:n säännöt, ovat tervetulleita jäseniksi. Heille jäsenmaksun suuruus on 200€/vuosi.

Vuoden 2017 aikana jäseneksi liittyville lähetämme liittymislahjana seinäkalenterin vuodelle 2018. Painetun kalenterin saa liittymällä jäseneksi tai kannatusjäseneksi Rintasyöpäyhdistys Europa Donnaan tai Tunne rintasi ry:hyn tai ostamalla kalenterin 30 euron hintaan yhdistyksien kautta.