tule VAPAAEHTOISEKSI

Vapaaehtoisena kouluttajana toimit pääasiassa rintojen omatarkkailun opastustilaisuuksien pitäjänä sekä satunnaisesti myös apulaisena messuilla ja tapahtumissa. Tarjoamme myös muita (etä)mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisenamme. Rintojen omatarkkailun opastustilaisuuksia järjestetään esimerkiksi yhdistyksille, yhteisöille sekä esimerkiksi työ- tai kaveriporukoille. Opastustilaisuus on luentomainen ja toiminnallinenkin tilaisuus, jossa pääsee kehittämään esiintymis- ja vuorovaikutustaitojaan sekä hyödyntämään muuta mahdollista osaamista taustasi mukaan. Opastustilaisuus on ihmisläheinen ja arvokas keino vaikuttaa ja edistää rintasyövän varhaistoteamista. 

Kouluttajamme koulutetaan tehtävään, ja toimisto toimii kouluttajien tukena vertaistuki-iltojen ja päivityskoulutuksen ohella. Kouluttajana voit toimia omien opiskelu-, työ- ja eläkeläiskiireidesi mukaisesti silloin kun sinulle sopii. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Seuraavat uusien kouluttajien koulutustilaisuudet pidetään lauantaina 18.8. Helsingissä, perjantaina 9.11. Kuopiossa sekä lauantaina 10.11. Mikkelissä. Viimeinen ilmoittautumispäivä kussakin koulutuspäivässä on kolmea viikkoa ennen koulutuspäivää.
Ilmottaudu mukaan info(at)tunnerintasi.fi, ja kirjoita viestiin nimesi, allergiasi salaattilounasta varten sekä asuinpaikkakuntasi, niin otamme sinuun yhteyttä koulutuspäivän yksityiskohtiin liittyen. 

Kiinnostaako vapaaehtoistyö omatarkkailun parissa muilla paikkakunnilla? Ota yhteyttä info(a)tunnerintasi.fi! 

 

Tutkitko rintasi?