Ajankohtaista

20.12.2016

Tunne rintasi ry hakee osa-aikaista järjestösihteeriä

Tunne rintasi ry kannustaa ja opastaa rintojen omatarkkailuun rintasyövän varhaistoteamiseksi. Olemme voimakkaasti kehittyvä kansanterveys- ja kansalaisjärjestö. Tunne rintasi ry on sitoutunut syrjimättömyyden periaatteeseen kaikessa toiminnassaan. Haemme reipasta ja avarakatseista järjestösihteeriä osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Järjestösihteeri työskentelee osana kahden hengen tiimiä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta ja valmiutta uuden oppimiseen. Edellytämme hakijalta terveysalan AMK-tutkintoa, kiinnostusta terveydenedistämistyöhön sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Hyvä muu kielitaito sekä järjestötyön tuntemus katsotaan eduksi.

Järjestösihteerin tehtäviin kuuluu rintojen omatarkkailuun opastaminen, valtakunnallisen opastustoiminnan koordinointi, alaan liittyvän tutkimuksen seuraaminen ja tutkimustiedon hyödyntäminen yhdistyksen toiminnassa, messujen ja muiden tapahtumien järjestelyt, asiakaspalvelu sekä yleiset toimistotyöt. Järjestösihteeri osallistuu yhdistyksen viestinnän toteuttamiseen yhdessä toiminnanjohtajan kanssa, muun muassa tuottamalla sisältöä sosiaalisen median kanaviin.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Työ edellyttää valmiutta matkustamiseen ja mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Työaika on 20 tuntia viikossa. Työ alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu toistaiseksi.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 30.11.2016 mennessä osoitteeseen info@tunnerintasi.fi tai Tunne rintasi ry, Tilkankatu 7 A, 00300 Helsinki.

Lisätiedot:

Sonja Raunio 045 8789 280 sonja.raunio@tunnerintasi.fi

Riitta Laakso 040 9033 333 riilaa28@gmail.com 

Tunne rintasi ry on valtakunnallinen kansanterveys- ja kansalaisjärjestö. Olemme jo vuodesta 1992 kannustaneet ja opastaneet rintojen omatarkkailuun rintasyövän varhaistoteamiseksi. Toimintaamme tukee Raha-automaattiyhdistys.


 

Tutkitko rintasi?