Ajankohtaista

17.06.2019

Tunne rintasi ry mukana Helsingin Pride-viikossa

Koska rintaterveys kuuluu kaikille, osallistumme Helsingin Pride-viikkoon! Olemme osa virallista ohjelmaa, ja osallistumme viikkoon julkaisemalla ja jakamalla teematietoa rintojen ja rintakehän terveyden moninaisuudesta. Osallistu maksuttomiin tapahtumiin ja seuraa tiedotusta sukupuolisensitiivisesta rintaterveydestä!

  • Avoin opastustilaisuus tiistaina 25.6. Kansallismuseolla

Rintasyöpä ei ole vain cis-naisten sairaus vaan kuka tahansa voi sairastua. Kaikkien kannattaa tarkistaa rintakehän alue kerran kuussa. Tästä syystä Tunne rintasi ry järjestää ensimmäisen sukupuolisensitiivisen omatarkkailun opastuksen. Opastus on tilaisuus, jonne kaikki sukupuolet ovat tervetulleita, ja jossa käsitellään myös transprosessiin liittyviä rintakehän alueen muutoksia. Lue lisää fb-tapahtumasta Tunne rintasi ja rintakehäsi.

  • Asiantuntija-artikkeli: transihmisten omatarkkailu

Julkaisemme tiistaina 25.6. asiantuntija-artikkelin transihmisten omatarkkailusta verkkosivuillemme. Jo nyt voit tutustua teemoihin rintojen pienennyksestä, poistosta ja suurentamisesta täältä: https://www.tunnerintasi.fi/rintojen-omatarkkailu/.

  • Someohjaus

Maanantaista perjantaihin 24.-28.6. voit kysyä meiltä transihmisten rintojen tai rintakehän omatarkkailusta ja rintasyövästä. Asiantuntijamme vastaa sinulle somen yksityisviestien kautta - ota yhteyttä Messengerissä tai dm:llä Instagramissa. Vastaamme kerran päivässä kaikkiin viesteihin. Vastaamassa ovat Tunne rintasi ry:n koulutetut rintasyöpään ja rintaleikkauksiin perehtynyt kätilö sekä asiantuntijavapaaehtoinen, jolla on syvä ymmärrys ja osaaminen teemoista.

  • Tissiryhmittymä kulkueessa lauantaina 29.6.

Osallistumme kulkueeseen tissiterveyden puolesta! Olet lämpimästi tervetullut osaksi tissiryhmittymää - ota yhteyttä info@tunnerintasi.fi! Tunnistat meidät kulkueessa sateenkaari-neuletisseistä.


Tutustu muuhun ohjelmatarjontaan Tapahtumakalenterissa.


 

Tutkitko rintasi?