Ajankohtaista

04.09.2019

Tunne rintasi ry:n uusi toiminnanjohtaja on valittu - tervetuloa mukaan Johanna Artola!

Toiminnanjohtajan pesti Tunne rintasi ry:ssä aukesi Sonja Raunion siirryttyä uusiin tehtäviin Nuorten Mielenterveysseura – Yeesiin. Saimme erittäin hyviä hakemuksia monipuolisilta osaajilta, erilaisista taustoista. Haluamme kiittää kaikkia hakuprosessiin osallistuneita – teitä oli paljon!

Tunne rintasi ry:n hallitus valitsi KM Johanna Artolan toiminnanjohtajaksi 12.9.2019 alkaen. Johanna siirtyy tehtävään EJYstä, joka kehittää espoolaisten järjestöjen yhteistyötä ja alueellista hyvinvointia. Johanna tuo mukanaan tärkeiksi pitämiämme visiointitaitoja, rohkeutta sekä osaamista yhteistyöstä.  Johannalla on vahva järjestötausta sekä vapaaehtoisena että työntekijänä ja odotamme jo innolla, mitä saamme yhdessä aikaan!


Johanna esittelee itsensä näin:

”Hei, olen Johanna Artola, Tunne rintasi ry:n uusi toiminnanjohtaja. Olen toiminut erilaisissa yhdistyksissä vapaaehtoisena jo seiskaluokalta lähtien, kun aloitin silloisessa partiolippukunnassani ryhmän vetämisen vartionjohtajana.

Olen koulutukseltani Kasvatustieteiden maisteri. Aikanaan opintojeni harjoittelujaksolla Mannerheimin Lastensuojeluliitossa minulle valkeni, että rakastamaani yhdistystoimintaa voi tehdä myös työkseen. Olen siitä alkaen toiminut järjestömaailmassa monissa eri tehtävissä. Minua viehättää järjestötyön merkitys hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Koen Tunne rintasi ry:n työn todella tärkeäksi.

Lapsistani kaksi on jo aikuisia. Nuorimman kanssa olemme retkeilleet mm. kotona Veikkolassa ja koittaneet huijata kaloja ylös järvistä. Nyt koulun ja arjen alettua elämä on jääkiekkoa ja muuta yhteistä tekemistä lasten kanssa. 

On ilo lähteä kehittämään yhdistyksen hienoa työtä, nykyisestä on hyvä jatkaa eteenpäin. Tuon oman hallinto-, talous- ja viestintäosaamiseni lisäksi toimintaan uusia verkostoja ja ajatuksia rintojen omatarkkailuun liittyvän tiedon levittämiseksi. 

Kaikki ideat, kommentit ja ehdotukset otan ilomielin vastaan. Yhteistyössä on voimaa. Minuun voit olla 12.9.2019 jälkeen yhteydessä johanna.artola(at)tunnerintasi.fi tai 045 8789 280.”


Tervetuloa tissitoimistoon, Johanna! 

Tutkitko rintasi?