Ajankohtaista

05.04.2017

Rakkaalle ruumiinosalle annettiin 40 erilaista nimeä!

Rinnoista puhutaan usein sukupuoleen sidottuina objekteina, katseiden kohteina, jotka alistetaan ulkopuoliselle arvioinnille. Me haluamme muistuttaa, että rinnat ovat jokaisen oma asia. Haluamme vaikuttaa siihen, että jokainen voi puhua tai olla puhumatta omista rinnoistaan valitsemallaan tavalla.

Viime viikolla. 27.-29.3. järjestimme Instagramissa ja NUORI2017-tapahtumassa suuren tissikilpailun, jossa rakkaalle ruumiinosalle sai äänestää parasta nimeä. Ääniä annettiin yhteensä 684 kappaletta. Selkeä voittaja oli tissit 323 äänellä, rinnat tulivat toiseksi 155 äänellä ja boobsit kolmanneksi 55 äänellä. Daisarit saivat yhteensä 29 ääntä ja bosat 27 ääntä. Osallistujat saivat ehdottaa omia suosikki sanojaan näiden lisäksi ja niitäkin sai äänestää. Ehdotuksia tuli yhteensä 35. Näistä suosituin oli tisut 9 äänellä.

Muita ehdotettuja olivat kikit (8 ääntä), hinkit (7 ääntä), munkit (6 ääntä), rinulit (5 ääntä), tytöt (5 ääntä), ketunnenät (4 ääntä) ja melonit (4 ääntä). Kolme ääntä saivat ajokoiran korvat, kaksoset, kannut, maitopussit ja tiitsat. Kaksi ääntä saivat lollondeerokset, lölleröt, meijerit, rinta, singerit, siskokset, the bossit, tissaringit, tisurit ja tuutit. Yhden äänen saivat banaanitissit, disut, ketunhännät, lapaset, lollot,  monsteri, puseropuput, puskurit, rinulit, ryntäät, stogikset ja tissipaikat.

Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille!

#suuritissikilpailu #nuori2017 #tissit #rinnat #bosat #boobsit #daisarit #muumikä #tunnerintasi #oma_asia


 

Tutkitko rintasi?