Ajankohtaista

29.01.2020

Tule kouluttautumaan rintojen omatarkkailun asiantuntijaksi!

Sinustako rintojen omatarkkailun kouluttaja?

Tule kouluttautumaan omatarkkailun asiantuntijaksi.

Oletko kouluttautunut ennen vuotta 2017? -Tervetuloa mukaan päivittämään tietoja ja taitoja.

Päivään sisältyy vegaanin lounas ja kahvitauko.

VAPAAEHTOISELLE: Koulutus on ilmainen nykyisille vapaaehtoisille tai vähintään vuodeksi uusille vapaaehtoiseksi sitouduville. Matkakulut korvataan sopimuksen mukaan.

SOTE-ALAN OPISKELIJOILLE: Koulutuksen hinta on 45eur. Matkakuluja ei korvata.


AMMATTILAINEN: Koulutuksen hinta on 75eur. Matkakuluja ei korvata.


Koulutuksessamme noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä.

Missä? Tunne rintasi ry, Nordenskiöldinkatu 18A, Helsinki.

Milloin? Lauantai 29.2.2020 klo 11.00-17.30

Ilmoittaudu viimeistään 24.2. tästä.

Saavutettavuus: Talo ja sen tilat ovat pyörätuolilla saavutettavia.
Ulko-ovet avautuvat liiketunnistimilla ja hissien leveys on 90 x 210 cm. Tiloissamme on myös useampi inva-vessa.

_____

Koulutus on maksuton nykyisille ja tuleville vapaaehtoisillemme.

Myös terveydenhuollon ammattilaiset ovat tervetulleita koulutuspäivään, jolloin päivä toimii täydennyskoulutuksena työn oheen. Päivässä saat työkalut ohjata omatarkkailua asiakkaillesi ja potilaillesi sekä syvennyt vaikuttaviin tekijöihin omatarkkailun oppimisessa ja omaksumisessa säännölliseksi tavaksi. Saat mukaasi lukuisia havaintomateriaaleja ja tietoa ja tukea työhösi. Ammattilaisille koulutuksen hinta on 75e/hlö, joka sisältää kahvit ja lounaan. Opiskelijahinta 45e/hlö.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Miksi kouluttajaksi?

Tunne rintasi ry:n vapaaehtoisena pääset konkreettisesti edistämään terveyttä jakamalla tärkeää tietoa ja taitoa rintojen omatarkkailusta. Rintojen omatarkkailulla voidaan nopeuttaa hoitoon pääsyä, tehostaa hoidon vaikuttavuutta ja vähentää rintasyöpäkuolemia. Vapaaehtoiset täydentävät työtämme opastamalla rintojen omatarkkailua messuilla, opastustilaisuuksissa ja kouluvierailuilla sekä järjestäen ja toteuttaen kampanjoita, tempauksia ja tapahtumia. Tarvitsemme tukeasi tiedon jakamiseen!

Voit tulla mukaan sellaisena kuin olet, ennakkotietoja ei tarvita. Odotamme, että sitoudut järjestön arvoihin ja tavoitteisiin. Toivomme, että voit sitoutua toimimaan vapaaehtoisena vähintään vuoden verran ja pystyt osallistumaan lisäkoulutuksiin aika ajoin. Mikäli sinulla on kokemuksia omasta tai lähipiirin sairastumisesta rintasyöpään, toivomme, että siitä on kulunut jo hetki aikaa. Kouluttajana voit toimia omien opiskelu-, työ- ja eläkeläiskiireidesi mukaisesti silloin kun sinulle sopii: jokainen tunti on tärkeä. 

Tutkitko rintasi?