Ajankohtaista

27.02.2020

PERUTTU Tissisaunat tulee taas 9.4.!

Viime vuoden keväällä Uunisaaressa järjestetyistä tissisaunoista tuli hitti! Nyt tissisaunat palaavat 9.4. päivitetyllä tissitiimillä isommin kuin ennen! Tissisauna is back!

Viime kerralla saunavuorot täyttyivät hetkessä, joten varaa omasi ajoissa!

Saunoilla rentoudutaan kahdessa saunassa, poreammeessa ja meressä kolmessa vuorossa (15-17, 17-19 ja 19-20.30). Saunassa on myös tilaisuus jutustella Tunne rintasi ry:n tissiasiantuntijoiden kanssa. Kaksi ensimmäsitä saunavuoroa ovat naisille, kolmannessa yksi sauna on miehille ja toinen kaikille sukupuolille.

Klo17 alkaen ravintolan puolella tissejä ja burgereita klo 17-21. Myynnissä on Tunne rintasi kannatustuotteita ja kaikki illan aikana keräyspossuun lahjoittaneet saavat valita itselleen hauskan pienen vastineen. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja kortti. 

Tissiburgeri on vegaaninen ja siinä on raaka-aineita, jotka viimeisimpien tutkimusten mukaan ovat hyväksi rintaterveydelle. Jälkiruoaksi on tissileivos ja kyytipojaksi alkoholiton drinkki tai vegaaniset luomuviinit. 

Klo 20.30 vuorossa on lyhyitä puheita, klo 21.00 yllätysesiintyjiä ja DJ Tissimissi. Bileet jatkuvat klo 23:00 asti.

Illan aikana voi kuvauttaa itsessi valokuvauspisteellä. Kaikki instagramissa julkaistut kuvat hastageillä #tissisaunat osallistuvat arvontaan, joka suoritetaan klo 22.00. Palkintona lahjakortti Uunisaaren aamusaunaan ja -aamiaiselle sekä Tunne rintasi ry:n tuotepalkintoja.

Ilmoittaudu mukaan! Tuo ystäväsikin! Ilmoittautuminen tästä: Tissisaunat.

Kannatushinnasta 5€ menee Tunne rintasi ry:lle.

  • 15-17 saunavuoro 15€ kannatushinta, norm. hinta 10€ (Oma pyyhe ja pefletti mukaan!) 
  • 17-19 saunavuoro 15€ kannatushinta, norm. hinta 10€ (Oma pyyhe ja pefletti mukaan!) 
  • 19-20.30 saunavuoro 15€ kannatushinta, norm. hinta 10€ (Oma pyyhe ja pefletti mukaan!) 
  • 17-21 tissejä ja burgereita 17€ (juoma + burgeri 20€)
  • 21-23 juhlintaa, esiintyjiä, puheita, tissibaari auki (Vapaa pääsy!)

Uunisaaresta voi vuokrata rajallisen määrän pyyhkeitä, 10eur kpl, joten suosittelemme oma pyyhkeen mukaan ottamista.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 6.4. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset 6.4. mennessä sähköpostilla info@tunnerintasi.fi  6.4. jälkeen veloitamme peruutuksista 15eur maksun.

Ravintola Uunisaari ja sauna sijaitsevat Pohjoisella Uunisaarella Helsingin edustalla. Saareen menee silta Ehrenströmintieltä Kompassitorin ja Mattolaituri-ravintolan välistä. Julkisilla kulkuvälineillä lähimmäksi pääsee raitiovaunulla numero 3 sekä bussilla numero 24. Saari ja ravintola ovat keväisin esteettömiä, mutta kulku voi olla haastava sääolosuhteista riippuen. Saunat eivät ole estteettömiä.


 

Tutkitko rintasi?