Ajankohtaista

08.04.2020

Karolina Sivonen Tunne rintasi ry:n järjestösuunnittelijaksiKätilö (YAMK) Karolina Sivonen aloittaa työnsä järjestösuunnittelijan tehtävässä huhtikuun loppupuolella. Karolina tuo toimiston tiimiin terveydenhoitoalan tietotaitoa ja monipuolisen työkokemuksen terveydenhoidon maailmasta. Hänellä on myös kokemusta digitaalisten hoitopolun kehittämisestä. Tunne rintasi ry:ssä järjestösuunnittelija kehittää mm. ammattilaisten kanssa tehtävää yhteistyötä. Rintasyövän varhainen toteaminen ja omatarkkailu on tärkeä osa niin terveydenhoidon, kuin liikunnan, kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisten toimenkuvaa.

"Moi!

Olen Karolina Sivonen ja aloitan Tunne Rintasi ry:n järjestösuunnittelijana 20.4. Koulutukseltani olen kätilö (YAMK) ja olen seksuaali- ja lisääntymisterveyden sekä terveyden edistämisen asiantuntija. Minulla on monipuolinen kokemus polikliinisesta työskentelystä erikoissairaanhoidossa naistentautien ja lisääntymisterveyden alueella. Vapaa-ajallani vietän aikaa rakkaiden ihmisten, hyvän ruoan, musiikin, matkailun ja ryhmäliikunnan parissa.

On mahtavaa päästä mukaan Tunne rintasi ry:n tärkeään, rintasyövän varhaisempaa toteamista edistävään toimintaan. Järjestön arvoihin eli saavutettavuuteen, luotettavuuteen, avoimuuteen, syrjimättömyyteen ja positiivisuuteen on helppo sitoutua! Koen, että järjestötyöllä on laajat mahdollisuudet terveyden edistämisessä, koska toimintaa voidaan toteuttaa monilla elämän osa-alueilla, lähellä ihmisten arkea ja yhteiskunnan eri kerroksissa. Yksilön tunne osallisuudesta ja tieto siitä, että asioihin voi vaikuttaa, ovat mielestäni tärkeitä terveyteen vaikuttavia taustatekijöitä.

Olen uusi tekijä järjestömaailmassa enkä malta odottaa, että pääsen hommiin ja perehtymään tähän monipuoliseen työhön. Mukanani tuon kätilön sitkeyttä ja osaamista terveysalalta, kehittämis- ja projektiosaamista sekä luovuutta ja inhimillistä otetta."

Tervetuloa Karolina mukaan tiimimme! Karolinan tavoittaa 20.4.2020 alkaen:

karolina.sivonen@tunnerintasi.fi
puhelin 050 544 9770  

 


 

Tutkitko rintasi?