Ajankohtaista

15.04.2020

Suunnittele meille haalarimerkki!

Tunne rintasi ry etsii uutta haalarimerkkiä!


Suunnittele meille uusi merkki ja voita upeita palkintoja. Lähetä mallisi painokelpoisena png- tai jpg-tiedostona ja pdf-muodossa viimeistään 31.5. osoitteeseen info@tunnerintasi.fi. Otsikoksi laita ”Suunnittelukilpailu” ja kirjoita viestiin myös yhteystietosi. Voit lähettää useamman ehdotuksen. 

Voittotyön on vastattava Tunne rintasi ry:n arvoja (saavutettava, luotettava, syrjimätön, avoin ja positiivinen). Merkki ei saa sisältää mitään loukkaavaa. Huumori on sallittu ja suotavaa.

Parhaat työt pääsevät kesäkuussa finaaliin, jossa seuraajamme valitsevat somessa suosikkinsa. Kaikki finaalityöt palkitaan. Voit voittaa leffalippuja, yhdistyksemme tuotepaketteja ja rintojen omatarkkailun opastuksen valitsemallesi ryhmälle. Voittaja saa toki myös haalarimerkkejä.

Tunne rintasi ry:llä on oikeus levittää kilpailuehdotuksia omissa kanavissaan. Voittotyöstä tilataan Tunne rintasi ry:n käyttöön ja kannatustuotteiksi haalarimerkkejä. Tunne rintasi ry omistaa jatkossa kaikki oikeudet voittotyöstä. Voittaja ei saa rahallista korvausta. Tunne rintasi ry pitää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.


 

Tutkitko rintasi?