Ajankohtaista

07.08.2020

Kesätyöt paketissa - Vilman terveiset!

Kesätyöntekijänä Tunne rintasi ry:llä

Kahden viikon kesätyöni Tunne rintasi ry:llä alkaa lähestyä loppuaan. Viikot ovat hujahtaneet hetkessä, ja olenkin ehtinyt tehdä paljon. Toimistolla tunnelma on ollut rento ja työkaverit mukavia, avuliaita sekä osaavia. Kaikesta on saanut kysyä ja keskustella.

Työtehtäväni ovat olleet monipuolisia ja tasapainottaneet toisiaan: välillä olen koonnut paketteja aivot narikassa, ja välillä suunnitellut tapahtumia ja sisältöä viestintään luovuuttani käyttäen. Vahvuuteni ja osaamiseni on huomioitu ja hyödynnetty hyvin. Olen saanut piirrellä tissejä puuhaamassa kaikenlaista, mutta myös oikeasti kehittää Tunne rintasi ry:n sisältöjä ja toimintaa. 

Erityisen ilahduttavaa on ollut luottamus, josta olen saanut nauttia. Minun on annettu suunnitella ja toteuttaa sisältöjä sosiaaliseen mediaan vapain käsin, sekä hoitaa juoksevia asioita toimistolla ja sen ulkopuolella. Minua on kannustettu kaikkien ideoideni kanssa ja autettu muotoilemaan niistä parhaita mahdollisia. Olen ollut ilolla mukana Tunne rintasi ry:n toiminnassa ja voin vilpittömästi suositella mukaan hyppäämistä ihan jokaiselle. 

Haluaisin vielä kiittää tissitoimiston ihanaa tiimiä, kiitos Johanna, Ee ja Karo, sekä kesätyöpariani Lottaa ajasta, jonka olen saanut täällä työskennellä, sekä keskusteluista, jotka olen saanut kanssanne käydä. Nyt on aika jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja. 

Kiitollinen kesätyöntekijä, 

Vilma


 

Tutkitko rintasi?