Ajankohtaista

30.11.2017

Tervetuloa kouluttautumaan Tunne rintasi ry:n vapaaehtoiseksi!

Tervetuloa mukaan!

Vuonna 2018 järjestämme kolme uusien vapaaehtoisten koulutuspäivää: kerran Oulussa (19.1.), ja kahdesti Helsingissä (3.3. ja 18.8.) 

Vapaaehtoisena pääset konkreettisesti edistämään terveyttä jakamalla tärkeää tietoa ja taitoa rintojen omatarkkailusta. Vapaaehtoiset täydentävät työtämme opastamalla rintojen omatarkkailua messuilla, opastustilaisuuksissa ja kouluvierailuilla sekä järjestäen ja toteuttaen kampanjoita, tempauksia ja tapahtumia.

Toivomme, että voit sitoutua toimimaan vapaaehtoisena vähintään vuoden verran ja pystyt osallistumaan lisäkoulutuksiin aika ajoin. Odotamme, että sitoudut järjestön arvoihin ja tavoitteisiin. Mikäli sinulla on kokemuksia omasta tai lähipiirin sairastumisesta rintasyöpään, toivomme, että siitä on kulunut jo hetki aikaa. Kouluttajana voit toimia omien opiskelu-, työ- ja eläkeläiskiireidesi mukaisesti silloin kun sinulle sopii: jokainen tunti on tärkeä.

Juuri tällä hetkellä tarvetta vapaaehtoisille on erityisesti Keski-Suomessa sekä Turun seudun alueella. Tule mukaan iloiseen tissiasiainlähettiläiden joukkoon!


Lisätiedot ja ilmoittautumiset koulutuspäivään:

järjestösihteeri Laura Hakala

puh. 0505708317

laura.hakala@tunnerintasi.fi


 

Tutkitko rintasi?