Ajankohtaista

07.12.2017

Ensimmäisen Vuoden tissiteko -palkinnon saajaksi HYKS Syöpäkeskuksen ylilääkäri Johanna Mattson

Tunne rintasi ry täyttää tänä vuonna 25-vuotta ja sen kunniaksi palkitsemme ensimmäistä kertaa Vuoden tissiteon. Jatkossa Vuoden tissiteko -palkinto jaetaan joka vuosi. Tunne rintasi ry myöntää tunnustuksen henkilölle, taholle tai teolle, joka on vuoden aikana merkittävästi edistänyt rintojen terveyttä tai rintojen asemaa yhteiskunnassa.

Ensimmäinen Vuoden tissiteko palkinnon saaja on HYKS syöpäkeskuksen ylilääkäri Johanna Mattson. Hän on nostanut esiin rintojen omatarkkailua ja sen merkitystä oma-aloitteisesti ja asiantuntevasti. Erityismaininnan ansaitsee Mattsonin esiintyminen MTV3:n Hyvää Elämää -ohjelmassa 15.6.2017, jossa hän toi esiin rintojen omatarkkailun tärkeyttä. Mattson on toiminnallaan osoittanut, että sitoutunut rintojen omatarkkailuun kannustamiseen. Ensimmäinen vuoden tissiteko ei olekaan vain yksi teko, vaan pitkäjänteistä työtä rintasyövän varhaistoteamisen eteen.

Palkinnon saajaa saivat ehdottaa Tunne rintasi ry:n luottamushenkilöt ja vapaaehtoiset. Ensimmäinen Vuoden tissiteko -palkinto luovutettiin Tunne rintasi ry:n 25-vuotisjuhlassa 7.12.

#vuodentissiteko #juhlavuosi25 #tunnerintasi #omatarkkailu


 

Tutkitko rintasi?