Ajankohtaista

16.09.2016

ProMama on nyt Tunne rintasi ry

Rintasyöpä on yleisin syöpätauti Suomessa. Siihen sairastuu yli 5000 naista ja 20-30 miestä vuosittain. ProMama ry on vuodesta 1992 lähtien opastanut naisia rintojen omatarkkailussa, jotta naiset oppisivat tuntemaan omat rintansa ja havaitsemaan itse niihin tulleet mahdolliset muutokset.

Jäsenistö päätti syyskokouksessaan 15.9.2016 muuttaa yhdistyksen nimen paremmin toimintaa kuvaavaksi. Uusi nimi on Tunne rintasi ry. Yhdistys jatkaa työtään kansalais- ja kansanterveysjärjestönä edistääkseen rintasyövän varhaistoteamista Raha-automaattiyhdistyksen tuella.

Nimenmuutos liittyy suurempaan uudistusten kokonaisuuteen, jossa yhdistyksen ilme sekä palvelukonsepti uudistuvat vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita. Nimenmuutos aloittaa yhdistyksen 25-vuotisjuhlinnan. Vuonna 2017 tulee täyteen 25 vuotta yhdistyksen perustamisesta.

Nimenmuutos näkyy vielä syyskuun aikana uusissa yhteystiedoissa. Yhdistyksen verkkosivut ovat tulevaisuudessa osoitteessa www.tunnerintasi.fi ja yhdistyksen henkilökunnan sähköpostiosoitteet vaihtuvat muotoon etunimi.sukunimi@tunnerintasi.fi. Puhelinnumerot ja katuosoite säilyvät ennallaan.

Tunne rintasi ry rohkaisee ja kannustaa kaiken ikäisiä rintojen omatarkkailuun opastus- ja tiedotustoiminnalla. Lokakuussa julkaisemme OMAKUU-sovelluksen, joka on kuukautiskalenteri sekä rintojen omatarkkailun muistuttaja. Palvelumme ovat avoimia kaikille.  Toimintaa tukee Raha-automaattiyhdistys.

#tunnerintasi #omatarkkailu #omakuu #juhlavuosi25

Lisätiedot:

Sari Sarkomaa, puheenjohtaja, puh. 050 5113 033

sari.sarkomaa@eduskunta.fi

Ritva Passiniemi, toiminnanjohtaja, puh. (09) 5878 873, 050 5924 841

ritva.passiniemi@promama.fi

 


 

Tutkitko rintasi?