Ajankohtaista

13.08.2018

Asiantuntijaryhmä tukee työtämme rintasyövän aikaisemman toteamisen eteen

Meillä Tunne rintasi ry:ssä tehdään ympäri vuoden hartiavoimin töitä rintojen tutkimisen tiedon ja taidon levittämisen ja rintasyövän aikaisemman toteamisen eteen. Työtä on kuitenkin niin paljon, että aina omat hartiat eivät riitä. Siksi Tunne rintasi tiimiä tukemaan on perustettu asiantuntijaryhmä, joka auttaa meitä arvioimaan ja kehittämään toimintaamme. 

Rintojen omatarkkailuun liittyy suoraan ja välillisesti paljon pieniä ja suuria kysymyksiä. Siksi on tärkeää, että toiminnassamme on mukana asiantuntijoita monelta eri toimialalta, kuten terveydenhuollosta, käyttäytymistieteestä, yhteiskuntatieteestä jne.

Asiantuntijaryhmän ensimmäiset jäsenet ovat naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Annakaija Lappalainen sekä ihmisen toiminnan positiiviseen muutokseen ja uusien tapojen luomiseen erikoistunut suunnittelija Riitta Mettomäki. Lue lisää asiantuntijaryhmästämme jäsenistä täältä

Olisiko sinulla asiantuntemusta, joka auttaisi meitä tavoitteidemme saavuttamisessa? Asiantuntijaryhmämme ottaa mukaan uusia jäseniä. Ole yhteydessä! 


 

Tutkitko rintasi?