Ajankohtaista

15.10.2018

Hyvää Rintojesi terveydeksi -päivää!

Rintojesi terveydeksi -päivä eli Breast Health Day on Europa Donna The European Breast Cancer Coalitionin jokavuotinen kampanja, jonka tavoitteena on kannustaa tekemään hyviä, rintojen terveyttä tukevia elämäntapavalintoja sekä lisätä tietoisuutta rintasyövän varhaisen havaitsemisen tärkeydestä. Suomessa kampanjan järjestävät yhteistyössä Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry ja Tunne rintasi ry.

Tervetuloa osallistumaan Rintojesi terveydeksi –päivän kaikille avoimelle kävelylenkille! Jo 15 minuutin mittainen hetki luonnossa rauhoittaa ja laskee sykettä, puhumattakaan vaikutuksista sosiaalisiin suhteisiin ja hyvinvointiin. Tapahtumassa luennoivat lyhyesti suostuttelumuotoilun eli positiivisen muutoksen asiantuntija Riitta Mettomäki sekä forest nurse Elli Keisteri-Sipilä metsän ja luonnon vaikutuksesta terveyteen ja hyvinvointiin. 

Aloitamme illan Paloheinän ulkoilumajalta (Pakilantie 124) klo 17. Puheenvuorojen jälkeen lähdemme nauttimaan ulkoilumaastojen vaihtelevista maastoista; kävelemme noin 6 km mittaisen lenkin Pitkäkoskelle ja takaisin ulkoilumajalle. Matkan varrella on hiekkatietä, metsäpolkua sekä pururataa. Tapahtuma sopii oman harkinnan mukaan myös pyörätuolia ja lastenvaunuja käyttäville. Koirat ovat tervetulleita lenkille, mutta eivät valitettavasti Paloheinän majalle. Tilaisuudessa on hedelmä- ja kahvitarjoilu, ja lenkin jälkeen halukkaat voivat jäädä omakustanteisesti Paloheinän ulkoilumajan yleisösaunaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. 

Tervetuloa liikkumaan rintojesi terveyden eteen!

Klikkaa itsesi tapahtumaan Facebookissa.

#bhd2018 #rintojesiterveydeksi #rintasyöpä #varhainentoteaminen #omatarkkailu #tunnerintasi #yhteistyössäonvoimaa


 

Tutkitko rintasi?