Ajankohtaista

16.10.2018

Ensi viikonloppuna I love me -messut!

I love me -messut ovat jo ensi viikonloppuna 19.-21.10. Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma kokoaa yhteen tulevan kauden hius- ja meikkityylit, muodin kuumimmat trendit, koru- ja kellomaailman viimeisimmät tuulet sekä uusimmat kauneuden ja terveydenhoitotuotteet ja -palvelut.

Osastollamme 6m2K messujen Terveys-alueella saat tietoa rintojen omatarkkailusta. Asiantuntijamme juttelevat mielellään kanssasi sinua askarruttavista kysymyksistä ja kertovat palveluistamme. Lisäksi osastollamme on kynsibaari, jossa voit tehdä itsellesi upeat tissikynnet! Kynsibaarin mahdollistaa Adelain Beauty.


Lauantaina 20.10. klo 15-17 messupisteellämme on mahdollista tavata asiantuntijaryhmämme jäsen, Behavior Designer Riitta Mettomäki. Tule juttelemaan Riitan kanssa, miten omatarkkailusta saisi itselleen rutiinin.


Sunnuntaina 21.10. Klinikka-lavan ohjelman aloittaa ohjelmamme 'Rintojen omatarkkailu tavaksi!' Tule kuuntelemaan, kun toiminnanjohtajamme Sonja "titboss" Raunio haastattelee tissiasioiden asiantuntijoita aiheesta klo 11.00. Haastateltavana rintojen omatarkkailun kouluttaja Laura Hakala, Behaviour Designer Riitta Mettomäki sekä yllätysvieras!

Osallistu myös arvontaan torstaihin 18.10. klo 12.00 mennessä Facebook ja Instagram profiileissamme ja voit voittaa vapaaliput messuille.

Nähdään messuilla!

#iloveme2018 #tunnerintasi



 

Tutkitko rintasi?