Ajankohtaista

30.10.2018

Tervetuloa vapaaehtoiseksi edistämään rintaterveyttä!

Tunne rintasi ry:n vapaaehtoisena pääset konkreettisesti edistämään terveyttä jakamalla tärkeää tietoa ja taitoa rintojen omatarkkailusta. Rintojen omatarkkailulla voidaan nopeuttaa hoitoon pääsyä, tehostaa hoidon vaikuttavuutta ja vähentää rintasyöpäkuolemia. Vapaaehtoiset täydentävät työtämme opastamalla rintojen omatarkkailua messuilla, opastustilaisuuksissa ja kouluvierailuilla sekä järjestäen ja toteuttaen kampanjoita, tempauksia ja tapahtumia. Vapaaehtoistehtäviä löytyy myös julisteiden kiinnittäjälle, neulojalle sekä somettajalle. Tarvitsemme tukeasi tiedon jakamiseen!

Voit tulla mukaan sellaisena kuin olet, ennakkotietoja ei tarvita. Odotamme, että sitoudut järjestön arvoihin ja tavoitteisiin. Toivomme, että voit sitoutua toimimaan vapaaehtoisena vähintään vuoden verran ja pystyt osallistumaan lisäkoulutuksiin aika ajoin. Mikäli sinulla on kokemuksia omasta tai lähipiirin sairastumisesta rintasyöpään, toivomme, että siitä on kulunut jo hetki aikaa. Kouluttajana voit toimia omien opiskelu-, työ- ja eläkeläiskiireidesi mukaisesti silloin kun sinulle sopii: jokainen tunti on tärkeä.

Vielä ehdit ilmoittautumaan seuraavaan koulutusiltaan, joka järjestetään Mikkelissä 9.11. klo 17-20. Lisätiedot ja ilmoittautumiset laura.hakala@tunnerintasi.fi tai puh. 050 5708 317.


 

Tutkitko rintasi?