Ajankohtaista

12.12.2018

Yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin Terveyspisteet ja Tunne rintasi ry

Suomen Punaisen Ristin Terveyspisteillä on nyt jaossa omatarkkailukortteja ja rintasyövän oireet kortteja, jotka on kaikkien Terveyspisteellä asioivien käytössä. SPR:n Terveyspisteillä annetaan neuvontaa, tietoa ja tukea itsestä huolehtimiseen, ja niiden maksuttomat palvelut ovat tarjolla yli 80:lla paikkakunnalla ympäri Suomen. Terveyspisteet toimivat vapaaehtoisvoimin, ja kaikki vapaaehtoiset ovat koulutettuja terveydenhuollon ammattilaisia. Rento ilmapiiri mahdollistaa monimuotoisen tuen ja itsestä huolehtimisen taitojen opettelun.

Vastaanottojen lisäksi Terveyspisteiden vapaaehtoiset järjestävät lukuisia tapahtumia esimerkiksi kauppakeskuksissa ajankohtaisten teemojen ympärillä. Perusterveyden edistämisen lisäksi SPR tarjoaa matalan kynnyksen tukea hiv- ja seksuaaliterveys- sekä päihdekysymyksiin. SPR suojelee elämää ja terveyttä, edistää terveyttä ja hyvinvointia tukevia valintoja.

Tunne rintasi ry ja yksittäiset SPR:n Terveyspisteet ovat tehneet aiemminkin yhteistyötä, mutta tällä kertaa lähestyimme samanaikaisesti kaikkia Terveyspisteitä. Olemme erittäin iloisia, että Terveyspisteet edistävät myös omatarkkailua ja rintaterveyttä, sillä se on oleellinen osa terveydestä huolehtimista. Pidämme vapaaehtoisvoimin tehtävää terveyden edistämistä hyvin arvokkaana. Tarjoamme tukemme kaikille vapaaehtoisille, jotka tarvitsevat tietoa, tukea tai materiaalia rintojen omatarkkailun edistämiseen.

Materiaalin lähettämisen ja yhteistyön mahdollistivat saamamme yksityislahjoitus sekä yhteistyöverkostot. Lämmin kiitos toimintamme tukemisesta!

Lue lisää Terveyspisteiden toiminnasta täältä.


 

Tutkitko rintasi?