Ajankohtaista

17.12.2018

Vertical Club on Suomen ensimmäinen Tissiystävällinen työpaikka!

Ensimmäisen Tissiystävällisen työpaikan, Vertical Clubin, työntekijät yhteiskuvassa.

Liikunta- ja tanssialan palveluja tuottavan Vertical Club Oy:n työntekijöiden pikkujouluissa järjestettiin ensimmäinen Tissiystävällinen työpaikka -opastustuokio. Tuokio kannustaa kaikkia työntekijöitä huolehtimaan omasta terveydestään, mukavassa hengessä. Työyhteisö oppii yhdessä rintasyövän oireista sekä omatarkkailun tavasta ja tärkeydestä. Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä ja työikäisten naisten yleisin kuolinsyy. Sairaus voi koskettaa ketä vaan työyhteisön jäsentä joko suoraan tai välillisesti. Tällä opastustuokiolla opitaan, miten syövälle ei anneta etumatkaa. Tuokio mahdollistaa syventymisen omasta terveydestään huolehtimiseen matalalla kynnyksellä.

Työpaikka, joka ottaa rintojen terveyden osaksi työyhteisön hyvinvointia, saa opastustuokion päätteeksi Tissiystävällinen työpaikka -diplomin. Myös jokainen työntekijä saa tunnustuksen oppimastaan terveysteosta. Tuokio soveltuu oivallisesti tiimi-, virkistys- ja kehittämispäiviin ja tuo yhteisöön uutta ajateltavaa ja sen sisältö on sovellettavissa työyhteisön tarpeisiin ja kokoon.

Rintasyöpä koskettaa melkein jokaista suomalaista jollain tavalla. Jos sairaus ei ole osunut omalle kohdalle, usein jokainen ainakin tuntee jonkun sairastuneen. Tuokio ottaa huomioon rintasyöpää sairastavat tai sairastaneet. Sen tavoitteena on madaltaa kynnystä rintasyövästä puheeksi ottamiseen ja lisätä ymmärrystä rintasyöpään sairastuneen tai heidän läheistensä tilanteesta.

Kiitos yhteistyöstä ja onnea Suomen ensimmäinen tissiystävällinen työpaikka Vertical Club!

Tissiystävällinen työpaikka -tuokion voi tilata maksutta täältä.

Omatarkkailuohjeisiin voi tutustua täällä.


 

Tutkitko rintasi?