omakuu-sovellus

Kuva OMAKUU sovelluksesta


OMAKUU on maksuton sovellus, joka muistuttaa rintojen omatarkkailusta. Se hälyttää kerran kuukaudessa ja auttaa tekemään rintojen omatarkkailusta säännöllisempää. Niillä käyttäjillä, joilla on kuukautiset, se laskee kuukautiskierron perusteella parhaan päivän rintojen tutkimiseen. Sovelluksen voi ladata maksutta Apple Storesta (linkki sovelluskauppaan) ja Play Kaupasta (linkki sovelluskauppaan). 

Mikäli olet jo OMAKUU sovelluksen käyttäjä, huomasithan, että julkaisimme sovelluksesta päivityksen kesäkuussa 2018. Päivitä sovelluksen uusimpaan versioon ja kerro meille mitä pidät siitä palaute sivulla. Erityisen tärkeää  on ilmoittaa meille kaikista mahdollisista päivityksen mukanaan tuomista vioista. Ilmoitathan niistä meille viipymättä palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla info(at)tunnerintasi.fi

Hei sinä terveydenhuollon ammattilainen tai opettaja! Haluatko kertoa OMAKUU sovelluksesta asiakkaillesi tai oppilaille? Tilaa OMAKUU flyer, joka on helppo antaa asiakkaalle tai oppilaalle mukaan tai OMAKUU juliste, jonka voit kiinnittää huoneesi seinään tai oveen tai viedä vaikka ilmoitustaululle tai käytävälle kaikkien nähtäväksi. Voit tilata materiaalejamme maksutta täältä.   

Tunne rintasi ry:n OMAKUU sovellus on kehitetty yhteistyössä Eatech Oy:n ja Karpalo Groupin kanssa.

 

Tutkitko rintasi?