tissilähettiläät

Tissilähettiläämme ovat rintasyöpätietouden levittäjiä, supersankareita terveyden ja tissien asialla. Tissilähettiläs on arvonimi, jolla halutaan nostaa esiin tärkeää rintasyövän varhaistoteamisen eteen tehtyä työtä. Tissilähettiläs on rintojen terveyden supersankari, todellinen boob hero! #tissilähetti #boobhero

Arja koriseva

Arja Koriseva on laulaja ja viihdetaiteilija, joka valittiin Tangokunigattareksi vuonna 1989. Seulontamammografiassa keväällä 2015 Arjan tulos oli ollut puhdas, mutta syksyllä hän tunsi patin vasemmassa rinnassaan. Hän hakeutui tutkimuksiin ja häneltä todettiin pahanlaatuinen kasvain. Kokemuksesta kummuten Arja sanoo, "Rintasyöpä on vakava asia, mutta omatarkkailu on ehdottoman iloinen ja positiivinen juttu!"

Heidi sohlberg

Heidi Sohlberg on juontaja ja malli, joka kruunattiin Miss Suomeksi ja Miss Baltic Seaksi vuonna 2001. Heidi on kohdannut rintasyövän sekä omakohtaisesti että läheisenä. Heidin äiti kuoli rintasyöpään Heidin ollessa 10-vuotias ja Heidiltä itseltään todettiin rintasyöpä vuonna 2016, vain 35-vuotiaana. Heidi on puhunut sairaudestaan aivoimesti julkisuudessa ja kannustaa aktiivisesti rintojen omatarkkailuun. Kuten Heidi sanoo, "Elämä ja terveys ei ole itsestäänselvyys! Tutkikaa rintanne." 

Kuvassa tissilähettiläs Heidi Sohlberg ja teksti "Elämä ja terveys ei ole itsestäänselvyys! Tutkikaa rintanne."

Millariikka Rytkönen

Millariikka Rytkönen on Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehyn puheenjohtaja ja kätilö. Millariikka on aktiivinen rintojen omatarkkailun puolestapuhuja. Hän kehottaakin jokaista tutkimaan rintansa säännöllisesti. Kuten Millariikka sen sanoo, "tässä kohtaa tieto ei lisää tuskaa vaan terveyttä". 

Kuvassa tissilähettiläs Millariikka Rytkönen ja teksti "Tässä kohtaa tieto ei lisää tuskaa vaan terveyttä."


 

Tutkitko rintasi?