Tue toimintaamme

Tue toimintaamme ostamalla itsellesi haalarimerkit, tissipinssi tai "Hei Beibi, tsekkaa tissit" -omatarkkailukalenteri. Tuotot käytetään rintasyövän varhaistoteamista edistävään työhön. 

haalarimerkIT

Uudet haalarimerkit

Sydämenmuotoinen vaalea ja tumma Tunne rintasi -merkki ja Lupa puristaa -haalarimerkki. Hinta 3,50eur/kpl + postikulut. Merkit ovat ommeltavia.

Vanha Tartu tissiisi! -merkki

Haalarimerkki 'Tartu tissiisi!' muistuttaa sinua ja muita rintojen tunnustelun tärkeydestä. Merkki on silitettävä. Yhden merkin hinta on 3 euroa + postikulut.

tissipinssi

Tissipinssit ovat oululaisen Tyhjä Design käsialaa. Laita kaunis tissipinssi rintapieleesi ja kanna sitä ylpeydellä! Yhden pinssin hinta on 6 euroa + postikulut.

"Hei Beibi, tsekkaa tissit" omatarkkailukalenteri

Kuvassa "Hei beibi, tsekkaa tissit!" omatarkkailukalenteri.  Kuvassa "Hei beibi, tsekkaa tissit!" omatarkkailukalenteri, niin että tammikuun ja helmikuun tissi on poistettu..

"Hei Beibi, tsekkaa tissit" omatarkkailukalenteri muistuttaa käyttäjäänsä säännöllisestä rintojen omatarkkailusta. Omatarkkailukalenterissa on kaksitoista tissiä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Kun kunkin kuukauden omatarkkailun on tehnyt, voi sen kuun kohdalta poistaa tissin. Näin huomaa helposti, jos on jonkin kuun osalta jäänyt omatarkkailu tekemättä. Kalenterin voi ostaa esimerkiksi ystävälle tai sukulaiselle osoituksena välittämisestä, mutta ennen kaikkea elämäsi tärkeimmälle ihmiselle – sinulle. 

Kalenterin on tehnyt Paperiunelmia, joka tekee ”pilke silmäkulmassa tuotettuja paperituotteita”. Kalenterin koko on noin 21cmx29,7cm., mutta koska kalenterit ovat käsityötä, niiden koko saattaa hieman vaihdella. Yhden kalenterin hinta on 16 euroa + postikulut.

 
 

Tutkitko rintasi?