tule VAPAAEHTOISEKSI

Tule vapaaehtoiseksi täyttämällä tämä lomake.

Tunne rintasi ry:n vapaaehtoisena pääset konkreettisesti edistämään terveyttä jakamalla tärkeää tietoa ja taitoa rintojen omatarkkailusta. Rintojen omatarkkailulla voidaan nopeuttaa hoitoon pääsyä ja tehostaa hoidon vaikuttavuutta. Vapaaehtoiset ovat tärkeä osa terveyden edistämistyötämme opastamalla rintojen omatarkkailua messuilla, opastustilaisuuksissa ja kouluvierailuilla sekä järjestäen ja toteuttaen kampanjoita, tempauksia ja tapahtumia. Vapaaehtoistehtäviä löytyy myös julisteiden kiinnittäjälle, neulojalle, paikkakunta-agentille sekä somettajalle. Tarvitsemme tukeasi tiedon jakamiseen!

Voit tulla mukaan sellaisena kuin olet, erityistä tietotaitoa ei tarvita. Odotamme, että sitoudut järjestön arvoihin ja tavoitteisiin. Toivomme, että voit sitoutua toimimaan vapaaehtoisena vähintään vuoden verran ja pystyt osallistumaan lisäkoulutuksiin aika ajoin. Mikäli sinulla on kokemuksia omasta tai lähipiirin sairastumisesta rintasyöpään, toivomme, että siitä on kulunut jo hetki aikaa. Vapaaehtoisena voit toimia omien opiskelu-, työ- ja eläkeläiskiireidesi mukaisesti silloin kun sinulle sopii: jokainen tunti on tärkeä.

Terveydenhuollon ammattilaiset ovat tervetulleita koulutuspäivään, jolloin päivä toimii täydennyskoulutuksena työn oheen. Päivässä saat työkalut ohjata omatarkkailua asiakkaillesi ja potilaillesi sekä syvennyt vaikuttaviin tekijöihin omatarkkailun oppimisessa ja omaksumisessa säännölliseksi tavaksi. Saat mukaasi lukuisia havaintomateriaaleja ja tietoa ja tukea työhösi. Ammattilaisille koulutuksen hinta on 50e/hlö, joka sisältää kahvit ja purtavaa.

Seuraavat uusien vapaaehtoisten koulutuspäivät pidetään
--> tarpeen mukaan talven 2019-2020 aikana. 
--> missä seuraavaksi? Vaikuta! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä kussakin koulutuspäivässä on kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää.

Ilmottaudu mukaan info(at)tunnerintasi.fi, ja kirjoita viestiin nimesi, allergiasi salaattilounasta varten sekä asuinpaikkakuntasi, niin otamme sinuun yhteyttä koulutuspäivän yksityiskohtiin liittyen. Perehdytys on uusille vapaaehtoisille maksuton. 

Kiinnostaako vapaaehtoistyö omatarkkailun parissa muilla paikkakunnilla? Ota yhteyttä tai täytä lomake.

Tule mukaan iloiseen tissiasiainlähettiläiden joukkoon!

Lisätiedot:
järjestösihteeri Erika-Evely Ee Eisen
puh. 0505708317
ee.eisen@tunnerintasi.fi


 

Tutkitko rintasi?