tule VAPAAEHTOISEKSI

Tunne rintasi ry:n vapaaehtoisena pääset konkreettisesti edistämään terveyttä jakamalla tärkeää tietoa ja taitoa rintojen omatarkkailusta. Rintojen omatarkkailulla voidaan nopeuttaa hoitoon pääsyä, tehostaa hoidon vaikuttavuutta ja vähentää rintasyöpäkuolemia. Vapaaehtoiset täydentävät työtämme opastamalla rintojen omatarkkailua messuilla, opastustilaisuuksissa ja kouluvierailuilla sekä järjestäen ja toteuttaen kampanjoita, tempauksia ja tapahtumia. Vapaaehtoistehtäviä löytyy myös julisteiden kiinnittäjälle, neulojalle sekä somettajalle. Tarvitsemme tukeasi tiedon jakamiseen!

Voit tulla mukaan sellaisena kuin olet, ennakkotietoja ei tarvita. Odotamme, että sitoudut järjestön arvoihin ja tavoitteisiin. Toivomme, että voit sitoutua toimimaan vapaaehtoisena vähintään vuoden verran ja pystyt osallistumaan lisäkoulutuksiin aika ajoin. Mikäli sinulla on kokemuksia omasta tai lähipiirin sairastumisesta rintasyöpään, toivomme, että siitä on kulunut jo hetki aikaa. Kouluttajana voit toimia omien opiskelu-, työ- ja eläkeläiskiireidesi mukaisesti silloin kun sinulle sopii: jokainen tunti on tärkeä.

Seuraavat uusien vapaaehtoisten koulutuspäivät pidetään perjantaina 9.11. Kuopiossa (ilta), lauantaina 10.11. Mikkelissä (päivä), launtaina 12.1. Jyväskylässä (ilta) sekä keskiviikkona 30.1. Helsingissä (ilta). Viimeinen ilmoittautumispäivä kussakin koulutuspäivässä on kolmea viikkoa ennen koulutuspäivää.

Ilmottaudu mukaan info(at)tunnerintasi.fi, ja kirjoita viestiin nimesi, allergiasi salaattilounasta varten sekä asuinpaikkakuntasi, niin otamme sinuun yhteyttä koulutuspäivän yksityiskohtiin liittyen. 

Kiinnostaako vapaaehtoistyö omatarkkailun parissa muilla paikkakunnilla? Ota yhteyttä ! 

Tule mukaan iloiseen tissiasiainlähettiläiden joukkoon!

Lisätiedot: järjestösihteeri Laura Hakala
puh. 0505708317
laura.hakala@tunnerintasi.fi

 

Tutkitko rintasi?